Nieuws

Voorbereidingen in volle gang voor 59e editie van Drentse Fiets4Daagse!

De Drentse Fiets4Daagse staat in 2024 klaar om voor de 59e keer van start te gaan.

Dit fantastische evenement zal plaatsvinden van 25 t/m 28 juli 2024 vanuit Dalen, Diever, Meppel en Westerbork!
Alle vier de startplaatsen zijn momenteel druk bezig zijn met de voorbereidingen.

Van het regelen van de routes tot het organiseren van de gezelligste familiedagen, er wordt hard gewerkt om ervoor te zorgen dat de fietsers een onvergetelijke ervaring zullen hebben.


Volgend jaar zal op verschillende dagen in de startplaatsen het ontbijt weer geserveerd worden, zodat de fietsers vol energie aan de fietsroutes kunnen beginnen. Elke startplaats heeft routes van 40 en 60 kilometer, maar vanuit Meppel kun je zelfs de 80 kilometerroute fietsen. Net zoals in 2023 hebben de startplaatsen prachtige familieroutes op de planning staan, met extra veel vertier onderweg.


Of je nu een ervaren fietser bent of gewoon wilt genieten van een ontspannen fietstocht met je familie, de Drentse Fiets4Daagse biedt voor ieder wat wils. Het is dé gelegenheid om de prachtige Drentse landschap te verkennen en tegelijkertijd te genieten van de gezelligheid en sfeer die dit evenement met zich meebrengt.


Dus, zet het alvast in je agenda en verzamel je familie en vrienden, want de Drentse Fiets4Daagse 2024 belooft een waar feest te worden! De organisatie kijkt er enorm naar uit om de fietsers te verwelkomen en samen te genieten van vier onvergetelijke dagen vol plezier en avontuur.
Tot ziens bij de startplaatsen en vergeet niet: trappen maar!

De oudste

De gezelligste

De grootste