STARTPLAATSEN

ontdek alle

STARTPLAATSEN

Klik op de afbeelding van Drenthe op de startplaats om naar de pagina met informatie over de betreffende startplaats te gaan.

Meppel

Ga naar startplaats Meppel >>

Westerbork

Ga naar startplaats Westerbork >>

Diever

Ga naar startplaats Diever >>

Dalen

Ga naar startplaats Dalen >>

een smakelijk begin VAN DE DAG

GRATIS ONTBIJT

Wij organiseren voor alle deelnemers een smakelijk begin van de dag. Voor het 59e jaar zal de Drentse Fiets4Daagse worden verreden door het mooie landschap van Drenthe.

De organisatie is ieder jaar actief om extra beleving te bieden voor de fietsers. Dit jaar wordt dat opnieuw gedaan middels het grootste, gratis en gastvrije ontbijt. Je mag gezellig aanschuiven in de startplaatsen Dalen, Diever, Meppel of Westerbork. Vele tafels worden gedekt om alle fietsers te laten genieten van een ontbijt zoals je het thuis niet iedere dag krijgt. Broodjes, beleg, jus d’orange, een gekookt eitje; het kan niet op!

Wil je ook mee-ontbijten?
Fiets dan mee! Na inschrijving voor de Fiets4Daagse kun je zonder verdere opgave gewoon aanschuiven voor het ontbijt. Meer informatie over wanneer het ontbijt plaatsvindt zal nog worden gedeeld. Voorheen organiseerden we op één centrale dag een ontbijt, dit jaar verschilt dit per startplaats.

Leuk voor de hele familie

FAMILIEROUTE

Dit jaar staan alle routes in het teken van de familie. Sommige startplaatsen bieden zelfs een heuse familieroute aan. Je beleeft een prachtige week.
Onderweg geniet je tijdens de Drentse Fiets4Daagse van het landschap en ontdek je wat voor moois er allemaal is en leeft. Het fietsen wordt afgewisseld met vele leuke activiteiten, waaraan je zelf kunt meedoen. Een gezellige en ontspannen manier van bewegen voor iedereen! Dus schrijf je in en geniet van een gezellige feestweek in Drenthe!

De oudste

De gezelligste

De grootste