dalen

Stap op de fiets in

DALEN

Ook dit jaar kun je weer starten vanaf sportpark ’t Grootveld. We hebben weer nieuwe uitdagende routes gemaakt voor gegarandeerd fietsplezier.

Op zondag 28 juli is er een speciale familiedag; dan zijn er op de route allerlei leuke activiteiten voor de kinderen. Dit jaar zal er ook weer door Duitsland gefietst worden. De organisatie en uitvoering van de Drentse Fiets4Daagse startplaats Dalen vindt plaats onder verantwoordelijkheid van Stichting Dalen Promotie. Vele vrijwilligers ontvangen u graag!

Startplaats info

Startlocatie

Sportpark ’t Grootveld
Dalerveensestraat 30B
7751 ZT Dalen
Tel.: 0524-551648

Bestuur startplaats:

Voorzitter:
Joop Brink
Secretariaat
06 129 648 38
(alleen tijdens de Fiets4Daagse)

Tijden

Start:
Alle routes starten tussen 9:00 – 12.00 uur
Finish:
Finishen kan uiterlijk tot  17:00 uur

Opladen

Oplaadpunten voor e-bikes zijn aanwezig.

Fietsenstalling

Op het sportpark is een overdekte fietsenstalling aanwezig.

Fietsverhuur

Neem contact op met de startplaats voor informatie.

Parkeergelegenheid

Er is voldoende parkeergelegenheid op het sportpark.

DALEN EN

OMGEVING

Startplaats Dalen biedt een combinatie van gevarieerde natuur, ontelbare activiteiten en gastvrije horeca.

Dalen ligt in de gemeente Coevorden, een ideale mix van stad en platteland. Tijdens de fietstochten kom je door de provincies Drenthe en Overijssel en ontdek je de meest bijzondere landschappen, culturele bezienswaardigheden en vooral de variatie die de regio te bieden heeft.
Je kunt overnachten op het boerenerf of juist tegenover een Kasteel en niet te vergeten bij de vele campings en vakantieparken in de buurt. Dalen is een zeer actief en ondernemend dorp, waar het een genot is om te fietsen, verblijven en overnachten en waar je gratis kunt parkeren. Wil je meer informatie over Dalen en de omgeving? Bezoek dan: https://www.samendalen.nl/

Meer weten?

Wij hopen u in Drenthe en in het bijzonder in Dalen te begroeten. Dalen is een zeer actief en ondernemend dorp, waar het een genot is om te fietsen, verblijven en overnachten; voor meer informatie zie ook www.samendalen.nl
Tip!

De oudste

De gezelligste

De grootste