MEPPEL

Stap op de fiets in

MEPPEL

Vanuit Meppel kun je een groot deel van Drenthe verkennen. Elke plaats op de route heeft zijn eigen unieke kenmerken en charme. Voor elk wat wils dus.

Ook dit jaar wordt de Drentse Fiets4Daagse vanuit startplaats Meppel weer mogelijk gemaakt door de vele vrijwilligers van de vier sportverenigingen voetbalverenigingen MSC, Alcides, FC Meppel en atletiekvereniging De Sprinter. En niet te vergeten de vele sponsoren die belangeloos hun producten en diensten aanbieden om je fietsplezier zo optimaal mogelijk te maken.

Startplaats info

Startlocatie

Sportpark Ezinge
Ambachtsweg 11
7943 AE, Meppel

Bestuur startplaats

Voorzitter:
Bart Kattenberg
06 134 364 97

Tijden

Start
Alle routes starten tussen 9.00 en 12.00 uur.
Finish
Finishen kan uiterlijk tot 17.00 uur.

Opladen

Neem contact op met de startplaats voor informatie.

Fietsenstalling

Voor ongeveer 100 fietsen is een beveiligde fietsenstalling aanwezig.

Fietsverhuur

Rijwielshop Benny Wolbers
Stationsweg 72
7941 HG, Meppel
0522 254 369
Tegen betaling kun je daar ook je fiets stallen.

MEPPEL EN

OMGEVING

In Meppel is het gezellig winkelen en uitgaan. De compacte historische binnenstad, de bijzondere winkeltjes en gezellige pleinen maken Meppel aantrekkelijk. Naast de grote winkelketens zijn er veel zelfstandige ondernemers die zich onderscheiden met hun unieke aanbod, gastvrijheid en een goede service.

Ook de omgeving van Meppel is de moeite waard om te verkennen. Het prachtig gelegen Reestdal met Chateauhotel de Havixhorst, landgoed Dickninge en het ooievaarsbuitenstation de Lokkerij zijn zeker een bezoek waard. Of een uitstapje naar de hunebedden in Havelte of een boottocht door Giethoorn.


Kamperen kan bij de startlocatie op de Fiets4Daagse-camping. Wil je liever luxer kamperen of een hotel boeken dan zijn er ook voldoende mogelijkheden.

Meer weten?

Alles weten over de stad? Klik op de link hieronder en ontdek het.
Tip!

De oudste

De gezelligste

De grootste